Je bekijkt nu Van de Voorzitter

Van de Voorzitter

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties

Vooruitkijken naar 2021

Het jaar 2020 ligt bijna achter ons. Een jaar van afstand houden en toch dicht bij elkaar zijn. Een jaar waarin we zoveel wilden doen. Met elkaar en voor elkaar. Helaas is het anders gelopen. De pandemie houdt ons allen in de greep. Gastlessen zijn afgezegd en rondleidingen mogen niet meer. Afstand houden is de nieuwe leefregel.

 

Een nieuw jaar staat ons te wachten. Wat zal 2021 ons brengen? Mogen we weer gastlessen geven? Mogen we de kinderen weer laten weten wat de tuinbouw betekent in het Westland? Wij als ‘Klas in de Kas’ willen graag! En hopen jullie in dit nieuwe jaar weer te mogen bezoeken.

Natuurlijk willen we ook zien hoe jullie amaryllis bloeit. Het nieuwe jaar is net als een bol, kaal en levenloos. Maar van binnenuit begint het toch te groeien. Uiteindelijk geeft het een mooie bloem. Ik wens iedereen een bloeiend en gezond jaar toe.

Carel van Wensen,
Voorzitter

Geef een reactie