Steunt u ons ook?

De activiteiten van Klas in de Kas zijn mogelijk dankzij een groep enthousiaste vrijwilligers.
Natuurlijk worden er altijd onkosten gemaakt. Daarom zijn wij blij met financiële bijdragen van onze sponsors.

Dankzij hun steun hebben we bijvoorbeeld in het verleden digitale veilingklokken kunnen laten maken en recentelijk een speciale uitgave van Ben de Westlandse Bij voor Klas in de Kas.

Om te kunnen blijven ontwikkelen, kunnen we ook nieuwe sponsors gebruiken.
Wilt u ons ook steunen en in ruil daarvoor uw logo op onze website?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met Marja van den Berg (06-53514504)
Bij voorbaat alvast onze hartelijke dank!

Tuinbouwbedrijven

Met enige regelmaat zoeken wij ook tuinbouwbedrijven die klassen voor een rondleiding willen ontvangen. Tuinders die meedoen aan het project Klas in de Kas krijgen aan het eind van het schooljaar een aardigheidje.

Vindt u het leuk om af en toe leerlingen enthousiast te maken voor de tuinbouw neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met Marja van den Berg (06-53514504)
info@klasindekas.nl

Kom in de kas

Elk jaar staan wij met een stand bij een tuinbouwbedrijf dat meedoet aan Kom in de Kas.
Wij vragen aan de leerkrachten of de leerlingen dan een creatief werkstuk of tekeningen willen maken. Die worden in de stand tentoongesteld. Alle leerlingen die in een klas zitten die werkstukken hebben ingeleverd krijgen dan een aardigheidje.

We hebben bijvoorbeeld een keer gevraagd om tekeningen te maken. Deze hebben wij daarna zelf gelamineerd en in onze stand laten zien. Daarna hebben 2000 leerlingen hun tekening als placemat terug ontvangen.

Als je op de hoogte wilt blijven van al ons laatste nieuws en onze aanstaande activiteiten is de nieuwsbrief ideaal voor jou.