Sponsors

De leden van de Infogroep Glastuinbouw Westland zijn allemaal vrijwilligers. Er worden natuurlijk altijd onkosten gemaakt. Om deze reden zijn wij blij met financiële bijdragen van onze sponsors.

Door een financiële bijdrage van Stichting Loswal ‘De Bonnen’ was het mogelijk twee mini mobiele veilingklokken met ‘Running lights’ te laten bouwen.
Inmiddels beschikken wij ook over digitale veilingklokken. Deze konden wij laten maken dankzij een financiële bijdrage van de voormalige telersvereniging FresQ in De Lier. In 2015 hebben wij door een bijdrage van Kiwanis nog 4 digitale veilingklokken kunnen laten maken.

Om ons werk voort te zetten, zijn wij altijd op zoek naar sponsors. Wilt u ons sponsoren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Bij voorbaat alvast onze hartelijke dank!

Tuinbouwbedrijven

Tuinders die meedoen aan het project Klas in de Kas door leerlingen een excursie op hun bedrijf aan te bieden, krijgen aan het eind van het schooljaar een aardigheidje.

Met enige regelmaat zoeken wij tuinbouwbedrijven die klassen voor een rondleiding willen ontvangen. Wilt u met ons meedoen, neem dan s.v.p. contact met ons op. Bel met Marja van den Berg (06-53514504) of Elseline Samadhan (06 – 46595666). Je kunt ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen:
info@klasindekas.nl

Kom in de kas

Elk jaar staan wij met een stand bij een tuinbouwbedrijf dat meedoet aan Kom in de Kas.
Wij vragen aan de leerkrachten of de leerlingen dan een creatief werkstuk of tekeningen willen maken. Die worden in de stand tentoongesteld. Alle leerlingen die in een klas zitten die werkstukken hebben ingeleverd krijgen dan een aardigheidje.

We hebben bijvoorbeeld een keer gevraagd om tekeningen te maken. Deze hebben wij daarna zelf gelamineerd en in onze stand laten zien. Daarna hebben 2000 leerlingen hun tekening als placemat terug ontvangen.

Als je op de hoogte wilt blijven van al ons laatste nieuws en onze aanstaande activiteiten is de nieuwsbrief ideaal voor jou.