Je bekijkt nu Een grote groene familie

Een grote groene familie

  • Bericht auteur:

Decorum is het A-merk van meer dan vijftig Nederlandse kwekers. Stuk voor stuk familiebedrijven die de mooiste en beste bloemen en planten telen. Elise Raateland omschrijft de sfeer in het bedrijf spontaan als “één grote groene familie”. 

Oudste en grootste in Europa

De Decorumkwekers werken al sinds 1995 samen aan een merk dat staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Daarmee is het de grootste en oudste kwekersorganisatie in Europa. Veel aandacht gaat uit naar het verminderen van de voetafdruk via geavanceerde kweektechnieken en het gebruik van natuurlijke energie. Met elkaar leveren de telers meer dan 4000 artikelen aan bloemisten, tuincentra en via bydecorum.nl  ook rechtstreeks aan de consument. Met honderden innovaties per jaar is het assortiment van Decorum altijd verrassend.

Pure perfection

Onlangs is de huisstijl aangepast. De schoonheid van de natuur is als uitgangspunt gekozen. De nieuwe pay-off van Decorum is Pure Perfection: de ultieme vertaling van topkwaliteit en het duurzame karakter van het product en de teelt. Puur staat voor de kweker, de handen in de aarde, de pure liefde voor het vak en het duurzame product wat daar het resultaat van is. Perfection, omdat Decorum staat voor het beste. Op het gebied van houdbaarheid en zwaarte van het product, maar ook als het gaat om service.

Met een eigen strip

Decorum is al vele jaren sponsor van Klas in de Kas. Elise Raateland, marketing- en communicatiemedewerker bij Decorum, ontving daarom uit handen van Lieke Moerman het eerste exemplaar van de speciale editie van Ben de Westlandse Bij voor Klas in de Kas met daarin een strip over Decorum.

Decorum is gevestigd in het World Horti Center. Via de website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief of een mooi cadeau bestellen via de webshop.