Je bekijkt nu Lieke overhandigt Ben de Westlandse Bij

Lieke overhandigt Ben de Westlandse Bij

  • Bericht auteur:

Eline Raateland, marketing- en communicatiemedewerker bij Decorum, ontving uit handen van Lieke Moerman (11) het 1e exemplaar van de speciale editie van Ben de Westlandse Bij voor Klas in de Kas. Daarna is Lieke bij alle sponsors langs geweest om ze persoonlijk een exemplaar te overhandigen.

 Lieke heeft zelf in groep 7 een gastles gekregen en dat heeft grote indruk op haar gemaakt. Ze heeft de smaak echt te pakken, want ze is ondertussen bij veel meer bedrijven (met een eigen strip) langs gegaan om de boekjes te overhandigen. Daarmee is ze spontaan een echte ambassadeur voor Klas in de Kas aan het worden.

De unieke uitgave van Ben de Westlandse Bij is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van deze Westlandse bedrijfsleven. Zij konden daarbij ook kiezen voor een eigen strip over hun bedrijf, die bovendien wordt geplaatst in Het Hele Westland.