Je bekijkt nu Veel animo bij Kom in de Kas

Veel animo bij Kom in de Kas

  • Bericht auteur:

Kijk nog even de aftermovie terug die Ende Media maakte (op de achtergrond onze stand). Ruim 400 bezoekers brachten in onze stand hun stem uit op de genomineerden voor de Amaryllis Challenge en 400 bezoekers deden mee aan de bloemenquiz. Alle winnaars hebben inmiddels hun prijs ontvangen. Daarnaast gaven zo’n 20 bezoekers zich op voor een kennismakingsles. 

Marja van de Berg overhandigde in Rotterdam de Bloemenquiz prijs aan een tweeling. Het bleek niet helemaal toeval dat zij de namen van alle bloemen goed hadden: hun moeder is bloemist. De jonge winnaar uit Maasland was zelfs 2x naar Kom in de Kas geweest: zondag in Pijnacker en zaterdag in Westland. Klik hier voor de winnaars van de Amaryllis Challenge.