Je bekijkt nu Voorziter Klas in de Kas krijgt Westlandstek

Voorziter Klas in de Kas krijgt Westlandstek

  • Bericht auteur:

Vanwege zijn jarenlange werk als vrijwilliger heeft Carel van Wensen uit handen van wethouder Carlieke van Staalduinen de WestlandStek gekregen. Al zestig jaar is hij vrijwilliger/penningmeester van de bazaarcommissie van de tweejaarlijkse bazaar van de protestantse gemeente De Lier. De bazaar in De Lier is recent voor de dertigste keer gehouden, waarbij de opbrengst ten goede komt aan het onderhoud van de Domkerk en de Vredekerk en daarnaast een gift aan de Voedselbank Westland. Van Wensen levert een grote bijdrage aan de organisatie van de tweejaarlijkse bazaar en is daarnaast actief voor de bazaarkrant en de Grote Verloting, zo weet de gemeente Westland. En wij weten natuurlijk dat onze voorzitter zich ook al jarenlang inzet voor Klas in de Kas.