Je bekijkt nu Toeval?

Toeval?

  • Bericht auteur:

Het bedrijf Celdomy van de familie Fransen sinds 1989 uitgegroeid tot dé distributeur van verse (snij)bloemen, planten en aanverwante artikelen voor de Franse markt. Dagelijks vertrekken er vanaf het bedrijf op de veiling van Royal FloraHolland vrachtauto’s richting Frankrijk.

Dat de familie Fransen de Franse markt bedient is volgens zoon Ron (2e generatie) toeval. “Mijn vader is begonnen in Luxemburg en toen ik het stokje overnam ben ik vanuit daar de grens overgestoken. “

Waarom sponsoren jullie het boekje van Ben de Westlandse Bij van Klas in de Kas? Ron: “Ik vind het belangrijk dat kinderen al jong kennismaken met verschillende beroepen. Dat kan in de tuinbouw zijn, maar ook gerust iets anders. Het gaat erom dat ze ontdekken wat ze leuk vinden. Dat hoeft allemaal niet zo serieus. Een strip is een leuke manier om kinderen iets over ons vak te vertellen”.