Je bekijkt nu Kinderen verrast bij bezoek aan Bergcamp

Kinderen verrast bij bezoek aan Bergcamp

  • Bericht auteur:

Kinderen van de Zaterdagschool brachten een bezoek aan Kwekerij Bergcamp in De Lier. Eigenaar Walter van den Berg vertelde over de teelt van geraniums en had een verrassing in petto voor de kinderen.

Zaterdagschool

De groep met 23 kinderen uit groep 7 en 8 van het Roemer Visscher College uit Den Haag krijgen op zaterdag extra les. Eens per kwartaal gaan ze er op uit voor een praktijkles. Bij de kwekerij kregen ze van alles te horen over het productieproces van geraniums en andere planten die hier het hele jaar door worden geteeld.

Wie wil hier werken?

Dat was de vraag van Walter aan het eind van het bezoek. Een stuk of zes vingers gingen de lucht in. “Fijn, dan krijgen jullie van mij een geranium.” Natuurlijk wilden daarna alle kinderen in de toekomst graag werken bij Bergcamp. 

Na een groepsfoto, als herinnering aan het geslaagde bezoek, gingen alle kinderen met een geranium terug naar huis.