Je bekijkt nu Amaryllis challenge weer gestart

Amaryllis challenge weer gestart

  • Bericht auteur:

Het uitdelen van bollen is weer begonnen. Dit jaar zijn ze extra groot! Alle klassen waar we gastlessen geven, krijgen van ons een bloembol in een pot met daarbij een brief voor de kinderen waarin de challenge wordt uitgelegd.

De challenge

Nu is er nog niet zoveel te zien, maar als jullie de bol goed verzorgen en vertroetelen dan komt hier een mooie bloem uit. Deze bloem heeft een moeilijke naam en heet Amaryllis.

Denk je, dat jullie dit kunnen? Natuurlijk wel!

Om jullie nog beter je best te laten doen, kan jullie klas een leuke prijs winnen: maak een mooie of leuke foto van de klas met de bloeiende Amaryllis. Jullie mogen zelf weten hoe jullie dit doen, bijvoorbeeld tijdens het verzorgen van de plant of een mooie foto van de klas met de bloem. Maar denk erom, er kan maar één school winnen, dus doe je best en probeer zoveel mogelijk op te vallen met jullie inzending. Je kan alle foto’s vanaf maart zien op deze website.

Mail jullie foto voor het eind van maart 2022 naar info@klasindekas.nl. Bekijk hier de inzendingen.

De winnaar

Wij kiezen welke school de mooiste foto heeft gemaakt en gaan de prijs uitreiken aan de winnende school. Doe jullie best, wij kijken er al naar uit om alle mooie inzendingen te ontvangen. Hieronder de winnende foto’s van voorgaande jaren:
2021 WSKO De nieuwe Weg in Poeldijk
2020 OBS De Vlieten in De Lier
2019 RKBS Jozefschool in Hoek van Holland