Je bekijkt nu Leerlingen Herman Broerenschool blij

Leerlingen Herman Broerenschool blij

  • Bericht auteur:

Vanwege Corona zijn er vanzelfsprekend minder gastlessen. Daardoor duurde het tot begin november voordat de eerste leerlingen na afloop van de gastles van Cees Thoen het boekje van Ben de Westlandse Bij mee naar huis kregen. De leerlingen van de Herman Broerenschool in Naaldwijk waren er superblij mee.

Ook leuk voor de ouders

De gastlessen gaan dus gewoon door, waarbij we uiteraard rekening houden met de Corona-maatregelen. Vanaf dit schooljaar krijgen alle leerlingen de speciale editie van Ben de Westlandse Bij mee naar huis. We hopen dat de lesstof daardoor beter blijft hangen en ook de ouders zien wat we de kinderen vertellen. Dat het werkt blijkt uit een spontane reactie die we ontvingen..

Aanmelden voor gastlessen kan via WNTweb.