Je bekijkt nu Uniek stripboek Ben de Westlandse Bij

Uniek stripboek Ben de Westlandse Bij

  • Bericht auteur:

Speciaal voor Klas in de Kas maakt Richard de Rijke een stripboek met Ben de Westlandse Bij. Het stripboek gaan we gebruiken in onze gastlessen om kinderen uit groep 6/7 enthousiast te maken voor de tuinbouw. 

Deze samenwerking biedt ook sponsors nieuwe mogelijkheden.

Voor 75 EUR extra wordt het bedrijfslogo opgenomen in het stripboek en voor slechts 500 EUR krijgen bedrijven eigen stripverhaal in het boek, een gratis plaatsing van deze strip in Groot Westland én 25 stripboeken.

Wij hopen dat we ook het komend jaar op steun mogen reken voor Klas in de Kas en horen graag uiterlijk 10 januari 2021 wie van dit unieke aanbod voor Ben de Westlandse Bij gebruik wilt maken. Contactpersoon hiervoor is Marja van den Berg, tel. 06-53514504.