Je bekijkt nu Ivonne Jansen onderscheiden bij afscheid Klas in de Kas

Ivonne Jansen onderscheiden bij afscheid Klas in de Kas

  • Bericht auteur:

Veertien jaar lang wist Ivonne Jansen van Klas in de Kas met haar enthousiasme kinderen te boeien. Vooral haar verhaal over lieveheersbeestjes die luizen eten, maar zelf ook gegeten worden door kinderen, zal menig kind zich herinneren. Zo memoreerde voorzitter Carel van Wensen haar werk. Op 18 september ontving Ivonne in historische druivenkwekerij Sonnehoeck, ter ere van haar afscheid, de WestlandStek uit handen van wethouder Albert Abee.

De wethouder ging in zijn speech in op het belang van het werk dat Kas in de Klas doet. “De glastuinbouw is niet meer voor iedereen vanzelfsprekend is en het is niet zo gemakkelijk om kinderen enthousiast te maken. Dat doet u en dat is opgevallen. Daarom heeft het College op 1 september 2020 besloten u te onderscheiden met de WestlandStek.” Ivonne was zeer verguld met deze blijk van waardering.

De WestlandStek bestaat uit een zilveren draagspeld en een oorkonde. De onderscheiding wordt toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet. Heeft u interesse om ook vrijwilliger te worden bij Klas in de Kas, neem dan contact op met info@klasindekas.nl