Laatste nieuws

GEZOCHT: stagiaires voor de bemanning van onze stand tijdens 'Kom in de Kas'; zoek je een leuke maatschappelijke stage??? Meld je bij ons aan! Zie onze contactgegevens elders op deze site.

+ + + januari 2019 + + +
Eerste foto's van Amarylliswedstrijd binnen!
Hebben jullie ook zo'n mooie Amaryllis voor in de klas gehad? We wachten nog op een mooie foto hiervan. De mooiste foto verdient een leuke prijs. De Montessorischool uit Naaldwijk stuurde ons het eerste plaatje:
Maar ... dat is nog niet alles! Wat denk je van onderstaande foto van de Jozefschool uit Hoek van
Holland? Daarnaast staat de mooie foto van RK Basisschool De Nieuwe Weg uit Poeldijk!


+ + + 12 april 2018 + + +
Uitslag en winnaars van de quiz/Kom in de Kas 2018
Heb je meegedaan? Zo had je het formulier in moeten vullen:
De winnaars zijn ook al bekend! Zij ontvingen een hele tas vol leuke dingen. Ze waren er erg blij mee!

+ + + 12 april 2018 + + +
Terugblik op Kom in de Kas 2018
Ben je er ook geweest, afgelopen zaterdag 7 of zondag 8 april? Heb je meegedaan aan onze quiz? Of ... heb je een leuke prijs gewonnen bij het klokspel?
Het was in elk geval gezellig druk! Veel kinderen kwamen een kijkje nemen bij onze stand in de schuur van Villa Gerbera in Honselersdijk.
Ben je niet geweest? Zonde, want het was hartstikke interessant!
Maar ... we hebben nog wat foto's. Dan kun je toch nog een indruk krijgen van het leuke weekend. Was je er wel? Kijk dan of je jezelf kunt terugvinden. Tot volgend jaar?

+ + + 20 maart 2018 + + +
Kom in de Kas 2018
Op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018 vindt de 41e editie van Kom in de Kas plaats. Kom in de Kas is het grootste publieksevenement van de Nederlandse Glastuinbouw. Honderden gastvrije groente-, bloemen- en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas voor het publiek. In 22 regio’s verspreid over Nederland kun je gaan kijken wat er allemaal gebeurt in die glazen kassen.

Ook KlasindeKas is natuurlijk weer van de partij. Je kunt ons vinden bij Villa Gerbera in Honselersdijk op de Vijverberglaan 14. Kom je ook even kijken? Doe mee met onze quiz en win een leuke prijs! Graag tot dan!

+ + + 9 februari 2018 + + +
De Ouverture bezoekt de veiling!
Vanmorgen kregen de groepen 5 van de Ouverture uit Naaldwijk een rondleiding op Royal FloraHolland. Juf Mariëlle schreef ons:

'We zagen hoe de Valentijnsbloemen werden geveild. Allemaal rode en roze bloemen en planten. Met karretjes werden de bloemen en planten door de veiling gereden. Vanuit de koelcel, via de klok werd alles naar de koper gebracht. Het was een heel leerzame en leuke morgen.

Bekijk ook de foto's hieronder. Kun je jezelf vinden?