Laatste nieuws


+ + + mei 2020 + + +

OBS De Vlieten wint de Amarylliswedstrijd

Elke school ontvangt na afloop van de gastles een Amaryllisbol. De kinderen van groep 6 van OBS De Vlieten in De Lier hebben zo goed voor hun amaryllis gezorgd dat er maar liefst 11 bloemen in zijn gekomen. Meester Dan van der Lingen heeft de groei keurig bijgehouden. Deze klas is daarmee winnaar geworden van de fotowedstrijd waar scholen aan mee kunnen doen. Carel van Wensveen gaf les op deze school.

+ + + februari 2020 + + +
Nieuw logo Kom in de Kas onthuld

In het weekend van 4 en 5 april openen ruim tweehonderd gastvrije groente-, bloemen- en potplantenkwekers, verspreid over heel Nederland, de deuren van de kassen. Ze laten vol trots zien wat voor mooie producten ze telen en hoe ze dit doen. Ook wij zijn van de partij!
Vanwege Corona gaat het evenement niet door.

+ + + april 2019 + + +
Ook oud-voorzitster Geeke de Bruijn geridderd op 26 april jl.

Op de site van de Gemeente Westland kunnen we het volgende lezen:
Geeke de Bruijn-Kuyvenhoven uit 's-Gravenzande werd in 1990 vrijwilliger bij de Infogroep Glastuinbouw Westland en ze was voorzitter van het project ‘Klas in de kas’. Vanaf 1999 was zij tien jaar lang voorzitter van de Westlandse Federatie van Muziekverenigingen en daarnaast, tot 2017 secretaris en penningmeester van muziekvereniging Eendracht maakt Macht.
Geeke, namens onze groep willen we je graag van harte feliciteren! Je heb het dik verdiend!


+ + + april 2019 + + +
Winnaars Kom in de Kas - quiz ontvangen prijs
Bij onze quiz moest je de juiste naam bij de bloem noemen. Er deden heel veel kinderen mee met de wedstrijd; het waren er in het totaal wel meer dan 500! Uit alle goede ingevulde lijstjes hebben we twee winnaars getrokken; één voor de zaterdag en één voor de zondag.
Onderstaand zie je de gelukkige prijswinnaars:


+ + + april 2019 + + +
Kom in de Kas 2019 in foto's
Kom in de Kas werd ook dit jaar druk bezocht. Op 6 en 7 april stonden we bij Arend Roses in Maasland. Heb je ons ook gezien? Heb je soms meegedaan met de quiz? Onze stand was versierd met mooie werkstukken van de scholen. We danken onze sponsors, die mede mogelijk maakten, dat we er konden staan. Onderstaand vinden jullie Kom in de Kas in foto's:

+ + + april 2019 + + +
Winnaars Amarylliswedstrijd 2019 bekend!
Hebben jullie ook zo'n mooie Amaryllis voor in de klas gehad? We beloofden jullie een prijs voor de leukste foto! Hierop hebben we een aantal mooie inzendingen gehad.
Onderstaand zien jullie de 2 winnende foto's van de Jozefschool uit Hoek van Holland (links) en daarnaast de mooie foto van De Achtsprong uit De Lier!


De Montessorischool uit Naaldwijk stuurde ons als eerste het plaatje; een prima foto!